dinsdag 4 maart 2014

Ipadhoes

Gisteren heb ik een Ipadhoes genaaid volgens de beschrijving uit het boek: 'Stof voor durf-het-zelvers'.
Tja, aan hobbyboeken (naaien, breien, haken,...) heb ik hier in huis geen gebrek. Het is misschien  zelfs een beetje een verslaving. Telkens als ik een hobbyboek zie dat mij interesseert, blijft het door mijn hoofd spoken totdat ik het gekocht heb... Herkenbaar voor sommigen?
Ik moet zeggen: ik heb wel enorm veel plezier van mijn boeken, hoor. Ik neem ze 's avonds mee naar bed om door te bladeren en te fantaseren over wat ik allemaal nog wil maken... Slechts zelden koop ik een boek waar ik achteraf spijt van heb. Dus ach, dan valt het allemaal nog best mee, hè. Er bestaan duurdere hobby's! ;)
Overigens ga ik ook nog regelmatig naar 2, soms 3, verschillende bibliotheken en daar kijk ik ook altijd eerst naar de nieuwe aanwinsten op creatief gebied of ik ga snuisteren tussen het rek met de hobbyboeken.
Tijdschriften koop ik minder dan vroeger omdat die mij te vaak teleurstelden. Ik vond er vaak niet in wat ik zocht (dat kan natuurlijk aan mij liggen!). Het nieuwe tijdschrift van 'La Maison Victor' is hierop een uitzondering: wat een zalig tijdschrift! Prachtig vormgegeven en boordevol knappe kledingstukken om te naaien, breien en haken. Maar daarover binnenkort meer!
 
Hier zie je mijn afgewerkte Ipadhoes. Top-beschrijving van Lies Botterman (Oon) en Griet De Smedt (Emma en Mona), de schrijvers van 'Stof voor durf-het-zelvers'!
Het stappenplan en de bijhorende foto's wijzen vanzelf de weg naar een geslaagd eindresultaat (al zeg ik het zelf, ahum...).
 

 

Ik had ook al geruime tijd  een pakketje van de Action in de schuif liggen om een vlaggenlijn te maken. Nadat Onliemie daar op haar blog reclame had voor gemaakt, kon ik het niet laten om er zelf ook één te kopen en ja, ik vind de stofjes echt mooi! En dat voor een paar euro, een aanraderzou ik zeggen! Altijd leuk om te maken, zo'n vrolijke vlaggetjes!
 

 

Wat heerlijk dat het lentezonnetje zo binnen komt piepen...

Tot de volgende keer!

xxx

3 opmerkingen:

 1. Heel mooi, die laptoptas en de vlaggetjes
  Groetjes,
  Ymme

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ik moet toch mijne procent eens gaan vragen bij de Action! ;) Schoon hé die vlaggeskes! Je ipadhoes is mooi en 't is een schoon stofke! Die boekenverslaving heerst hier ook en dat lezen erin in bed... just hetzelfde hier. Soms voel ik me daardoor wel een domme bomma... de echtgenoot ligt dan naast mij met hoogstaande literatuur en ik lig haaksteken te bestuderen! Niet te doen eigenlijk hé! :D
  Geniet nog van het lentezonneke!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, ik denk dat we hier allemaal nogal wat gemeen hebben : hoe herkenbaar is dat van die hobby- en naaiboeken meenemen naar bed en dan fantaseren over alweer een nieuw project !
  Wat een toffe iPadhoes, moet ik eigenlijk ook eens dringend maken ! Die vlaggenlijn is heel leuk. Ik heb er hier ook hangen uit allerlei stofjes die ik ooit gebruikte. Leuke restjesverwerking !

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Ik lees ze met veel plezier!