maandag 31 maart 2014

Blik op de voorbije week


 

We hebben heel erg genoten van het prachtige lenteweer de voorbije week en het blijft nog steeds voortduren: zalig!
Ik hou enorm van bloesembomen en van bloemen... valt het op?
We hebben een border aangeplant, maar het lukte niet om daar een mooie foto van te maken. Hopelijk lukt dit wel binnen enkele maanden wanneer alle planten mooi in de was staan. Ik heb mij echt aan de voorgeschreven  aantallen per vierkante meter gehouden en ik heb mij niet laten verleiden tot impulsaankopen in het tuincentrum. Dat vind ik heel sterk van mijzelf, want meestal breng ik teveel plantjes mee en teveel  verschillende soorten (ik vind heel veel planten mooi...) waardoor de tuin  op den duur een allegaartje werd waarin alle structuur ontbrak. Niet dat het nu een strakke tuin is geworden, hoor!
De voorbije week  was ook een examenweek voor onze dochter en dat wil zeggen dat we haar extra proberen te verwennen door haar lievelingseten voor te schotelen. Veel Italiaanse gerechten en pannenkoeken. Nog twee examens te gaan en ze is er weer van af (voor een tijdje)!

6 opmerkingen:

 1. Prachtig hè, de lente. En veel succes voor de dochter met haar examens !
  groetjes,
  Ymme

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi al die lentefoto's. Nog even en de dochter heeft paasvakantie! Leuk om naar uit te kijken. En met het voorspelde lenteweer kan dat helemaal niet meer stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je eerste foto is super van kleur.

  Wat de tuin betreft: ik ben alles wat jij niet graag hebt: impulsaankoper, alles door elkaar, niet strak wel wil, heel veel verschillende bloemen, laag en hoog, bomen, struiken, de hele zwik.
  Ik ben gek op chaos in de tuin!

  Verder nog heel veel dochterbijstand! Wens ze maar veel succes van mij!
  (en vraag maar aan het lieve hondje of hij op haar voeten gaat liggen terwijl ze studeert, da's lekker!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. o maar ik hou zelf ook van kleur en veel bloemen, hoor! Tis dat ik niet alleen ben: ik moet ook rekening houden met mijn man, toch?! ;) Ik ben nogal een nostalgisch type met een zwak voor bloemen uit de tuin van mijn grootouders: lupinen, duizendschoon, gebroken hartje, seringen en noem maar op. Ik kom zeker geregeld bij jouw blog op bezoek, post maar veel foto's van jouw tuin!

   Verwijderen
 4. Heerlijke lentefoto's! Fijn hè zo bezig zijn in de tuin? Ik hoop dat je dochter een goede examenperiode heeft gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je genomineerd voor de Liebster-award, een initiatief om blogs met minder dan 200 lezers onder de aandacht te brengen. Zodat meer mensen je mooie blog kunnen lezen en liken!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Ik lees ze met veel plezier!