woensdag 5 augustus 2015

Whispering Pines sjaal




Een vrouw kan nooit genoeg sjaals hebben, nietwaar?! 
En daarbij komt dat een sjaal zo leuk is om te breien. Het grootste gedeelte van deze sjaal kan je haast gedachtenloos breien. Het tweede gedeelte met het kantpatroon vraagt wat meer aandacht, maar erg ingewikkeld is dit niet.
De wol die ik gebruikt heb voor deze sjaal  is Malabrigo Finito, superfijne merino wol die heerlijk zacht is en absoluut niet prikt. 

Gelukkig kunnen we momenteel genieten van heerlijk zomerweer en kan mijn nieuwe sjaal opgeborgen worden tot in de herfst!


Groetjes!
Hilde

12 opmerkingen:

  1. Hij is práchtig! Van dichtbij zie je alle details goed, heel fijntjes.
    En merino.... Jummmmie!
    Mag je trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh hij is heel mooi geworden,die kleur prachtig ,en dat kleine bubbeltje erin vind ik ook heel mooi ,merino heerlijk draaggenot,echt schitterend

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal zomer zee kleuren.
    Ziet er erg lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige sjaal, het patroon is super.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is prachtig, kan me zo voorstellen dat je bijna niet kunt wachten hem te gebruiken... Hoop voor ons dat dit nog even gaat duren, wat is het fijn weer buiten! Maar de sjaal zal geduldig wachten op je... De kleuren zijn zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Da 's wel heel schoon, hè Hilde! Ik heb ooit ook gebreid, maar zo 'n fijn werk is me nooit gelukt...
    Nog bedankt voor de boekentips. Ze liggen ondertussen hier. Nog enkele dagen werken en dan heb ik tijd om er in te duiken ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig! Wat heb je toch een leuk en gezellig blog! Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Via via kom ik bij jou terecht, het is hier leuk! Ik vind de deken boven in je banner prachtig! En toevallig het ik het boek, als je het licht niet kunt zien net te leen gekregen van een vriendin. Ik ga er gauw in beginnen! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Knap gebreid...zeker die rand vind ik geweldig mooi...en als ik vandaag zo naar buiten kijk komt ie al goed van pas! Niks wachten tot aan de herfst! Hopelijk krijgen we toch nog een beetje zomerdagen extra!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Ik lees ze met veel plezier!