zondag 15 maart 2015

Een hart voor de lente


Voelen jullie de lente ook in de lucht hangen?
Heerlijk vind ik het, hoe alles weer tot leven komt in de natuur: bloemen die opnieuw bloeien, planten in de tuin die verdwenen leken en ineens weer boven komen piepen, dankzij de warmte van de zon!
Ook ik probeer zoveel mogelijk zonnestraaltjes mee te pikken en te genieten van de nieuwe lente. Zalig dat de dagen weer lengen en dat we 's morgens gewekt worden door het gefluit van de vogels in de tuin.
Het hart voor de lente haakte ik volgens de beschrijving van 't Bezige Bijtje
Heel leuk om te haken als tussendoortje!


Deze foto's heb ik de voorbije week genomen in onze tuin. Er verandert alle dagen wel iets in de tuin, de natuur staat niet stil!


Ook in huis wil ik de lente kunnen voelen. Door bossen tulpen en paasbloemen maar evengoed door langs de kant van de weg geplukte wilgenkatjes. Ze zijn mooi door hun eenvoud en staan voor mij symbool voor het einde van de winter.


Een fijne zondag!

6 opmerkingen:

 1. Mooi hè, howe de natuur weer wakker wordt na een lange winterslaap. Je hart is schitterend, helemaal geschikt voor het voorjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lief hartje,
  mooie streepjes vaas,
  lekkere tuinbloemen,
  alles lente-ig!

  Fijne zondag,

  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad genieten van de eerste tekenen van de lente.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die wilgenkatjes in je gehaakte vaasje... dat is pure nostalgie! De fluitende vogels en de dagen die lengen... dat is puur genieten!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Ik lees ze met veel plezier!