zaterdag 26 juli 2014

Stenen

Ik ben een echte verzamelaar en helemaal gek van mooie stenen! Telkens als we op reis zijn en ik vind ergens mooie stenen op één of ander strand, kan ik het niet nalaten om ze op te rapen en mee te nemen.


Ik leg ze thuis weg voor de sier of ik geef ze op mijn werk weg als 'knuffelsteen'. Ik werk als leerlingenbegeleidster en krijg vaak te maken met leerlingen met aanpassingsmoeilijkheden of verdrietige situaties. Een steen die ze bij zich kunnen dragen kan hen kracht geven op moeilijke momenten!


Maar soms heb ik gewoon ook zin om stenen te omhaken, zoals ik deed met de bovenstaande stenen!
Het patroon kan je vinden op Purlbee!

Een fijn weekend aan iedereen!

5 opmerkingen:

 1. Wat een schattige omhaaksels! Mooi dat je er soms eentje weggeeft om als knuffelsteen te dienen, vind het zo'n mooi gebaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik heb vorig jaar op vakantie stenen gezocht en er twee omhaakt. Het viel nog niet mee om geschikte stenen te vinden (qua grootte en vorm). Grappig dat jij hetzelfde hart-schaaltje hebt als ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben meteen naar jouw omhaakte stenen gaan kijken en ik vind ze heel mooi! Inderdaad grappig dat we hetzelfde schaaltje blijken te hebben en dat we allebei stenen omhaakt hebben. ;)

   Verwijderen
 3. Wat origineel en bijzonder om een steen weg te geven. Wij nemen ook altijd als herinnering van onze vakantie een steen mee. Meestal waren ze te groot om binnen te leggen maar de laatste jaren nemen we kleine stenen mee. Ik vind het echt een leuk idee om ze om te haken. Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Ik lees ze met veel plezier!